Isänpäivä menu
9.11.2025
Alkuruokapöytä:
Vihersalaatti & dijonvinegrette (Vegan,G) (L)
Kaali-granaattiomenasalaatti (vegan,G)
Piparjuuri-juuressalaatti (L,G)
Paahdettuja juureksia, piparjuuri-ranchkastiketta & lehtipersiljaa
Rillette (L,G)
Huvilan vasikkarilletteä, vihrerpippurikreemiä & punaherukkaa
Lohi & kananmuna (L,G)
Huvilan spice Rub kirjolohta, kananmunaa & tilliemulsiota
Punajuuri & viikuna (L,G)
Marinoitua punajuurta, viinirypäleitä, paahdettuja kurpitsansiemeniä, vuohenjuustoa, viikunaa & balsamicosiirappia
Kantarelli-omenacarpaccio (Vegan,G)
Vihreää omenaa, pikkelöityjä kantarelleja, karamellisoitua pekaanipähkinää, misomajoneesia & kaprisvinegretteä
Inkiväärikurkkua (Vegan, G)
Marinoituja herkkusieniä (Vegan, G)
Chilikukkakaalia ( Vegan,G)
Inkiväärikurkkua (Vegan, G)
Hernepestoa (vegan, G)
Huvilan piimälimppua & ruskistettua voita (L)
Artesaanipatonkia (Vegan)
Hernepestoa (vegan, G)
Munakoisojugurttia (L,G)
Pääruoaksi, valitse mieleinen:
Grillattua kotimaista naudan ulkofilettä (L,G)
Karamellisoitua maa-artisokkaa, piparjuurikastiketta, rapeaa perunaa & chimichurria
Paistettua kotimaista siikaa (L,G)
Tilli-kapriskermaan muhennettua perunaa, rosmariini-punajuuripyrettä, pikkelöityä fenkolia & rapeaa juurescrumblea
Arancini & caponata (Vegan,G) sisältää pähkinää
Pesto-arancineja, belugalinssi-caponataa, basilikaa, marinoitua punasipulia & salviakreemiä
Huvilan suklaakakkua, kirsikka-vadelmahilloa & suklaamoussea
Jälkiruoaksi:
Choco (L,G)
Huvilan suklaakakkua, kirsikka-vadelmahilloa & suklaamoussea
”Toscakakku” (L,G)
Limoncello & Omena (Vegan,G)
Limoncello-omenaa, sitruunageeliä, marenkia & uuniomenakreemiä
”Toscakakku” (L,G)
Mantelileivosta, kinuskikreemiä & karamelli-mantelicrumblea
54e/hlö

Merkinnät:
(VL) Vähälaktoosinen. (L) Laktoositon. (G) Gluteeniton. (V) Vegaaninen. (M) Maidoton