• Juhlat / Catering •

VIETÄ JUHLAT HUVILASSA.
Ravintolasalimme jakautuu neljään, tunnelmaltaan erilaiseen alueeseen, joihin erikokoiset seurueet mahtuvat viettämään Juhlia ja tapaamisia ilon, työn ja toisinaan surunkin merkeissä.

Iso kabinetti (max 22 hlö:ä)
Kaunis suljettavissa oleva huone, jossa juhlan tuntua luovat kauniit kattokruunut. Tilassa on vietetty häitä ja hautajaisia, kokouksia, karonkkaa, polttareita sekä syntymäpäiväjuhlia.

Pieni kabinetti (max 10 hlö:ä)
Mukava pieni huone, ravintolan rauhallisin paikka, soveltuu hyvin pieniin kokouksiin tai illallistamiseen ystävien tai perheen seurassa, omassa rauhassa.

Iso Sali (max 50 hlö:ä)
Tila, joka soveltuu parhaiten esimerkiksi häiden viettoon, suurempien retkiseurueiden lounas- tai illallispaikaksi, suurempaa karonkkaseuruetta varten tai vaikka sukukokoukselle.

Pieni Sali (max 30 hlö:ä)
Tila, joka sijoittuu baarin tuntumaan ja lähelle terassin uloskäyntiä. Jos juhlaasi ei haittaa muu ravintolahälinä ja halutaan viettää iltaa rennommin, on tämä oiva tila suuremmalle juhlaporukalle.

Kaikki juhlat suunnitellaan tilaajan kanssa yhdessä, tilaajan toiveiden mukaisesti. Pyydä tarjous juhlaasi sähköpostitse osoitteesta myynti@huvilassa.fi

Catering
Tilaa Huvilasta herkut, henkilökunta ja astiat juhlaasi. Suunnittelemme kanssasi tarjoilut ja toteutuksen tarpeidesi mukaan 15 vuoden catering-kokemuksella.

 

• KERRO TÄSTÄ •